skip to Main Content

Leg uw Linkbuilding in onze handen

Allereerst, wat is Linkbuilding precies? Linkbuilding zorgt ervoor dat uw website beter gevonden wordt. Dit gebeurt door het aantal links naar uw website uit te breiden. Worden er links naar uw website geplaatst op een site die hoog scoort in de Google zoekresultaten? Dan gaat u ook een paar punten omhoog. Een goede linkbuilding campagne zorgt dus voor een hogere plek in de Google zoekresultaten en meer conversie op uw website.

Laat ons uw Linkbuilding campagne verzorgen

Zet onze experts in voor uw Linkbuilding campagne. Hoe wij hierbij te werk gaan? Eerst worden de belangrijkste zoekwoorden bepaald. Op welke woorden mag uw website beter scoren? Waar zoekt uw klant het meest op? Aan de hand hiervan willen wij links en content gaan creëren. Vervolgens voeren wij een uitgebreide analyse van uw concurrentie uit. Wij kijken hierbij waar hun links vandaan komen, wat belangrijke content is in uw branche en hoe wij het beste soortgelijke links kunnen plaatsen. Als derde stap zullen wij de content echt gaan creëren. Dit doen wij door middel van goed geschreven teksten en relevante links.
Nadat wij links en content gemaakt hebben, voeren wij altijd een meting uit. Hierbij wordt gemeten wat voor resultaten uw pagina nu behaalt. Er wordt ook gekeken naar uw oude resultaten en een vergelijking gemaakt met uw concurrentie. Kortom, voor een strategische Linkbuilding campagne bent u bij ons aan het juiste adres!

SEO Toepassingen

Back To Top